vasic granit
 
 
 
  Granit
  Upotreba
  Mogućnosti
  Dekoracije
  Mozaik
  Proizvodnja
  Proizvodi
  Zaštita kamena
  Galerija
 
 

 
 
Naslovna O nama Gde se nalazimo Kontakt
 
Dekoracije

Granitni kamen je prirodni dekorativni materijal. Svaki je delić unikat sa sopstvenom kombinacijom strukture i tonova boje. Ta ga odlika čini imunim na diktat mode.
Granitni kamen priroda strpljivo “proizvodi” kroz milione godina. Rezultat su prirodna remek-dela kojima se čovek može diviti, kopirati ih, ali ih ne može nadmašiti. Može se, međutim, dati oduška vlastitoj kreativnosti prilikom njihove obrade za upotrebu u svakodnevnom životu. Zbog velikog izbora struktura odnosno boja, pažljivom kombinacijom može se naglasiti estetska vrednost pojedine strukture u kombinaciji. Na taj način "oblačimo u stilu" prostor oko nas. Može taj prostor biti intimni kutak naše svakodnevnice ili pak bilo koji javni prostor.
Nije zanemarivo da na taj način u današnji moderan tehnološki prostor koji nas okružuje, unosimo deo prirode. Prirode kojoj se intuitivo želimo vratiti. Prirodan kamen je način za uspostavljanje ravnoteže između tradicionalnog i modernog, ravnoteže koja nam je danas, u doba tako intenzivnog tehnološkog razvoja, neophodna.
 
© S.Z.K.R. Vasic, Bukovik, 34300 Aranđelovac, Srbija
Tel: +381 34 742 147, Fax: +381 34 742 147
v